Kulcsszó keresése

MANFRÉD és MIMI

MANFRÉD egy férfias Erőlegény, estleg egy vagányan cukii Rongyis, vagy egy gondoskodó Apuka! MIMI pedig egy bájos 𝕍á𝕣𝕠𝕤𝕚 lányka, csodaszép tüllszoknyás 𝐵𝒶𝓁𝑒𝓇𝒾𝓃𝒶, fini ölelgetős óriás 𝐻𝓊𝑔𝑀𝑒 MMI,  egy cukiii alvós RongyiMIMI, egy kedves kis Tüɳԃéɾ, vagy egy várandós Édesanya!
Anyaguk nagyrészt Öko-text standard 100-as minősìtésű textìliából készül, illetve a környezettudatosság jegyében, újrafelhasznált anyagokkal is dolgozom. Belsejük természetes, kiváló minőségű 100% gyapjúval töltött, hajuk, szörzetük fésült 100% merino, illetve szintén kiváló minőségű alpaka, merinő és gypjúból készült fonállal is dolgozom. Méretüket tekintve, a MIMI-k 38 cm-esek, a 𝐻𝓊𝑔𝑀𝑒 MIMI kb. 60 cm-es, a RongyiMIMI 15 cm-es, a MANFRÉD 48 cm-es illetve a RongyiMANFRÉD 18 cm-es és Apuka MANFRÉd szintén 38 cm.
Csak helyileg tisztíthatóak, illetve a levehető ruhák, kis kabátkák, ágynemük, zsákok kézzel, vagy mosózsákban, gyengéden moshatóak 30 C fokon, a “rongyik” 30 C fokon gépben is mosható!
A MIMI-k és az Apuka MANFRÉD-ok arcát kézzel hìmezem, a MANFRÉD-okét textil tollal rajzolom, helyenkén anyagfilcet is használok. Azonos minta szerint keszítem a MIMI-k szemét, orrát és száját, mégis jobban megfigyelve őket, látszik, hogy nem ugyanolyanok. Mindegyik egy-egy külön karakter, saját személyiséggel. Ugyanígy a MANFRÉD-oknál is láthatóak ezek a különbségek.
A Rongyisokat kivéve, 3 éves kor alatti gyermekenek nem ajánlott, a kisebb kiegészítők, láncok, karkötők, kistáskák, lenyelési veszélye miatt, illetve azért sem, mivel gondos kézmunka után születnek meg ezek az egyedi babák, de addig is gyerekszoba dekorációkén díszítheti egy kislány vagy kisfiú szobáját.
A készlet mindig frissül újabb babákkal.
A Manfréd es Mimi babák illetve a “Barátaik”, lányoknak és fiúknak is egyaránt kedves szerethető, igazi karakterrel bíro játszó és alvó pajtások. Mindegyik babának van személyisége, amit akár az öltözéke, akár a hajszíne határoz meg. Különlegessége a babáknak, hogy egy egész családot meg lehet jeleníteni, hiszen vannak várandós Édesanya Mimik, vannak gyerek karakterek, de találhatóak Apukák is. A babák mellett ami leginkább kedves még számomra, azok az alvó pajtások a “csicsi pajtik”. Rókakoma, Alpakapajti vagy akár Jegesmackóbarát, ők mind egy kedves állat arcocskával rendelkeznek és egy hosszú gyűrhető rongy testből állnak. Töltetük egy antiallergén mosható töltet, így Ők akár 40 C fokon is moshatóak, vasalhatóak. Általuk az éjszakák és a délutáni alvások is sokkal mesésebbek!
MANFRÉD-ok egy vagány vászonzsákban, mìg a MIMI-k egy ágynemüvel ellátott hordozható házikó dobozban érkeznek. A 𝐻𝓊𝑔𝑀𝑒 MIMI-k egy a ruhájukhoz illő, hátizsákkal, a RongyiMIMI és MANFRÉD pedig egy kb 30×30 cm-es cuki dupla géz, vagy pihe puha textil “rongyival” kerülnek a webshopba.
Ha kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal!
hello@manfredmimi.hu